Over ons

Eigenaar Jan Kroeze is al sinds zijn 17e actief in de autowereld. Na jarenlang gewerkt te hebben in deze branche kreeg hij in 2001 de kans om het autobedrijf van zijn toenmalige werkgever over te nemen. Deze kans pakte hij met beide handen aan. Inmiddels is Autobedrijf J. Kroeze een gevestigde naam in Noord-Sleen en omgeving

Wij geven graag advies en vinden een relatie met onze klanten belangrijk. Bent u op zoek naar een andere auto dan helpen wij u hier graag bij. Of geven u advies wanneer u al een geschikte wagen op het oog heeft. Door u te vertellen waarom iets kapot gaat of vervangen moet worden weet u altijd waar u aan toe bent. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Complete zorg voor uw auto
Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen. Uw vervoermiddel is bij ons in vertrouwde handen!

Eigenaar Jan Kroeze

Eigenaar Jan Kroeze